Om talangscouten

Så här fungerar det…

Talangscouten.se har som uppgift att hjälpa företag till en smidigare bemanning, rekrytering, outsourcing, chefsrekrytering eller outplacement.

Talangscoutens tjänst går ut på att företag skickar en förfrågan till ett eller flera human resource-företag. I denna specificeras vilken tjänst man letar efter. När man får in offerter kan man sedan i lugn och ro jämföra dessa med varandra och bestämma sig för vilket företag man vill gå vidare med.

Vi är väldigt måna om din integritet. Du har därför två alternativ när du skickar iväg din förfrågan: du kan välja att bli kontaktad via mail eller telefon.

Om du väljer att bli kontaktad via email kommer företagen inte att få ditt telefonnummer.

Eller så kanske du vill bli kontaktad via telefon – du kanske har bråttom eller helt enkelt tycker att det är smidigare att låta företagen kontakta dig direkt.

När du fyllt i och skickat iväg en offertförfrågan matchar Talangscouten automatiskt ut de företag som bäst stämmer överens med din profil.

Men du har också möjlighet att själv välja ut de företag du vill få offerter från. Klicka på det affärsområde i menyn som du är intresserad av. Du kommer då till en sida som listar samtliga företag inom den kategorin. Nu kan du göra en filtrering på företag genom att specificera i vilken stad och bransch du letar. Du kan läsa mer om respektive företag, och därefter kryssa för de företag som du vill få in offerter från.

Vi på Talangscouten.se hoppas att vår tjänst blir ett effektivt verktyg för dig i din bemannings- och/eller rekryteringsprocess. Du hittar oss på de flesta mässorna där du får ta del av reklamgodis från tsreklam, vattenflaskor, broschyrer och den hjälp du behöver från vår personal för att din rekrytering ska gå på ett så smidigt sätt som möjligt.

Vi på Talangscouten hjälper till med alla typer av rekrytering vare sig det är en ny vd eller ett städbolag som behöver anlitas. Något som vi märkt den senaste tiden är att företag har svårt att hitta bra städfirmor i Stockholm och därför har vi fördjupat oss i det området mer. www.stadbolagett.se har vi rekommenderat till flera av våra kunder och vad vi har hört i efterhand har de varit väldigt nöjda med resultatet.