Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Inspirula AB

Jag vill skicka en förfrågan till Inspirula AB

4. Inspirula AB

Inspirula är specialiserat på rekrytering och omställning. Rekrytering: Genom Search och annonsering rekryteras chefer, specialister och andra nyckelpersoner till passande tjä... Läs mer »

HPA International Agency AB

Jag vill skicka en förfrågan till HPA International Agency AB

5. HPA International Agency AB

Agentverksamhet. Förmedling av spelare, tränare, artister över hela världen. Läs mer »

otima ab

Jag vill skicka en förfrågan till otima ab

6. otima ab

Otima AB är ett i Sverige välkänt och snabbt växande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har sedan starten 2002 varit verksamma inom området hälso-och sjukv&ari... Läs mer »

Bollson utbildning & rekrytering AB

Jag vill skicka en förfrågan till Bollson utbildning & rekrytering AB

7. Bollson utbildning & rekrytering AB

Rekrytering är både tids- och tålamodsprövande. Att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tidpunkt är en konst. Vårt mål är att ge Er de... Läs mer »

serveOffice ab

Jag vill skicka en förfrågan till serveOffice ab

8. serveOffice ab

serveOffice erbjuder konsulttjänster inom bemanning, rekrytering, redovisning samt löner/HR. Vi är auktoriserade via Bemanningsföretagen och anslutna till SRF. Läs mer »

IT-Resurs

Jag vill skicka en förfrågan till IT-Resurs

9. IT-Resurs

Resurs Bemanning är ett av de ledande koncerner inom bemanning i Sverige. Företaget är moderbolag i koncernen och har dotterbolagen IT-Resurs och EkonomResurs. Koncernen har en omsä... Läs mer »

TG Bemanning

Jag vill skicka en förfrågan till TG Bemanning

10. TG Bemanning

TG Bemanning är Ditt personliga bemanningsföretag med stor portion engegemang för Dig som Kund och är genuint insatt i medarbetarens vardag! Om Ni ger oss Ert förtroende ko... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!