Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Swedish Recruitment

Jag vill skicka en förfrågan till Swedish Recruitment

4. Swedish Recruitment

Swedish Recruitment är ett rekryteringsföretag som har specialiserat sig på den Europeiska arbetsmarknaden. Vår styrka är att matcha företags behov av kvalificerad ... Läs mer »

PRL Sverige

Jag vill skicka en förfrågan till PRL Sverige

5. PRL Sverige

PRL Sverige - Bemanning & Rekrytering Professionell Hotell & Restaurang Lösning Bemanning & Rekrytering i hela Sverige. Jour dygnet runt! Läs mer »

IT-Resurs

Jag vill skicka en förfrågan till IT-Resurs

6. IT-Resurs

Resurs Bemanning är ett av de ledande koncerner inom bemanning i Sverige. Företaget är moderbolag i koncernen och har dotterbolagen IT-Resurs och EkonomResurs. Koncernen har en omsä... Läs mer »

Bollson utbildning & rekrytering AB

Jag vill skicka en förfrågan till Bollson utbildning & rekrytering AB

7. Bollson utbildning & rekrytering AB

Rekrytering är både tids- och tålamodsprövande. Att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tidpunkt är en konst. Vårt mål är att ge Er de... Läs mer »

Resurs Bemanning

Jag vill skicka en förfrågan till Resurs Bemanning

8. Resurs Bemanning

Resurs Bemanning är ett av de ledande koncerner inom bemanning i Sverige. Företaget är moderbolag i koncernen och har dotterbolagen IT-Resurs och EkonomResurs. Koncernen har en omsä... Läs mer »

Brand Fuel AB

Jag vill skicka en förfrågan till Brand Fuel AB

9. Brand Fuel AB

Search & Selection Brand Fuel levererar kvalitativa rekryteringslösningar för alla typer av behov, oavsett på vilken nivå eller inom vilket yrkesområde man skall rek... Läs mer »

Diversity Group

Jag vill skicka en förfrågan till Diversity Group

10. Diversity Group

Diversity Group erbjuder rekryteringstjänster med ett uttalat mångfaldsfokus. Våra kunder anlitar oss för att vi är snabba, träffsäkra, kvalitetsmedvetna och pers... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!