Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Diversity Group

Jag vill skicka en förfrågan till Diversity Group

4. Diversity Group

Diversity Group erbjuder rekryteringstjänster med ett uttalat mångfaldsfokus. Våra kunder anlitar oss för att vi är snabba, träffsäkra, kvalitetsmedvetna och pers... Läs mer »

Bockeboda bemanning AB

Jag vill skicka en förfrågan till Bockeboda bemanning AB

5. Bockeboda bemanning AB

Bockeboda är en liten och seriös aktör inom rekryterings- och bemanningsbranschen som erbjuder ett brett tjänsteutbud till sina kunder, främst i södra Sverige. Fö... Läs mer »

SOURCE Executive Recruitment AB

Jag vill skicka en förfrågan till SOURCE Executive Recruitment AB

6. SOURCE Executive Recruitment AB

SOURCE är ett internationellt executive search & managementkonsultbolag med huvudkontor i Stockholm. I Norden finns vi representerade i Helsingfors, Stockholm, Göteborg, Örebro, Fal... Läs mer »

Supreme Recruit AB

Jag vill skicka en förfrågan till Supreme Recruit AB

7. Supreme Recruit AB

Framgångsrik headhunting handlar om att träffa mitt i prick. Om att sammanföra rätt person med rätt företag. Nästa gång du står inför en för&a... Läs mer »

HPA International Agency AB

Jag vill skicka en förfrågan till HPA International Agency AB

8. HPA International Agency AB

Agentverksamhet. Förmedling av spelare, tränare, artister över hela världen. Läs mer »

Retention Group AB

Jag vill skicka en förfrågan till Retention Group AB

9. Retention Group AB

Vi är specialister på CRM –vi kan Försäljning, Marknad, Kundservice och IT och vi tillför resurser genom rekrytering, uthyrning och management consulting. Retention jobba... Läs mer »

Advise Consulting

Jag vill skicka en förfrågan till Advise Consulting

10. Advise Consulting

Vem leder ditt företag i framtiden? Vi jobbar med ledarförsörjning och utveckling som affärsstrategi. Vi skräddarsyr det du har behov av inom HR området tillsammans med... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!