Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Adding Value Recruitment

Jag vill skicka en förfrågan till Adding Value Recruitment

4. Adding Value Recruitment

Adding Value Recruitment erbjuder självklart headhunting, executive search, rekrytering, screening, consulting m.m. Men framförallt erbjuder vi kontakt med de främsta specialisterna ino... Läs mer »

Rutinera

Jag vill skicka en förfrågan till Rutinera

5. Rutinera

”Ta in en rutinerad konsult. Få en praktikant på köpet”. Genom vårt unika koncept erbjuder vi de företag som hyr in eller rekryterar personal via oss möjligheten att f... Läs mer »

SalesProfiles

Jag vill skicka en förfrågan till SalesProfiles

6. SalesProfiles

“rätt personal har stor betydelse för ett företags framtida utveckling och konkurrenskraft“ SalesProfiles har lång erfarenhet av att optimera säljorganisation och rekryt... Läs mer »

otima ab

Jag vill skicka en förfrågan till otima ab

7. otima ab

Otima AB är ett i Sverige välkänt och snabbt växande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har sedan starten 2002 varit verksamma inom området hälso-och sjukv&ari... Läs mer »

Assessio

Jag vill skicka en förfrågan till Assessio

8. Assessio

Assessio är ett av de största företagen i Norden inom human resources. Assessio baserar sina arbetsmetoder på aktuell forskning inom arbetspsykologi. Assessio kan visa upp klart m... Läs mer »

Human Capital AB

Jag vill skicka en förfrågan till Human Capital AB

9. Human Capital AB

Human Capital står för nytänkande på den svenska rekryteringsmarknaden. Vi hjälper företag som insett vikten av att attrahera rätt typ människor till att bli ... Läs mer »

Bockeboda bemanning AB

Jag vill skicka en förfrågan till Bockeboda bemanning AB

10. Bockeboda bemanning AB

Bockeboda är en liten och seriös aktör inom rekryterings- och bemanningsbranschen som erbjuder ett brett tjänsteutbud till sina kunder, främst i södra Sverige. Fö... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!