Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Experienca Human Resources AB

Jag vill skicka en förfrågan till Experienca Human Resources AB

4. Experienca Human Resources AB

Rekrytering av all personal inom IT, Telecom och Ekonomi/Finans Executive Search Personanalyser Outplacement Karriärrådgivning Kompetensinventering Läs mer »

otima ab

Jag vill skicka en förfrågan till otima ab

5. otima ab

Otima AB är ett i Sverige välkänt och snabbt växande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har sedan starten 2002 varit verksamma inom området hälso-och sjukv&ari... Läs mer »

Personalcenter Gruppen Stockholm AB

Jag vill skicka en förfrågan till Personalcenter Gruppen Stockholm AB

6. Personalcenter Gruppen Stockholm AB

Personalcenter Gruppen Stockholm AB är ett auktoriserat bemanningsföretag med sitt säte i Stockholm. Personalcenter är verksamma inom personaluthyrning och rekrytering. V&arin... Läs mer »

Retention Group AB

Jag vill skicka en förfrågan till Retention Group AB

7. Retention Group AB

Vi är specialister på CRM –vi kan Försäljning, Marknad, Kundservice och IT och vi tillför resurser genom rekrytering, uthyrning och management consulting. Retention jobba... Läs mer »

intip rekrytering ab

Jag vill skicka en förfrågan till intip rekrytering ab

8. intip rekrytering ab

intip är en plats där privatpersoner lämnar tips om lämpliga kandidater i utbyte mot företags hittelöner. Vi har 4000 tipsare som kontaktas via mejl när en ny hittel... Läs mer »

Assessio

Jag vill skicka en förfrågan till Assessio

9. Assessio

Assessio är ett av de största företagen i Norden inom human resources. Assessio baserar sina arbetsmetoder på aktuell forskning inom arbetspsykologi. Assessio kan visa upp klart m... Läs mer »

Diversity Group

Jag vill skicka en förfrågan till Diversity Group

10. Diversity Group

Diversity Group erbjuder rekryteringstjänster med ett uttalat mångfaldsfokus. Våra kunder anlitar oss för att vi är snabba, träffsäkra, kvalitetsmedvetna och pers... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!