Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Swedish Recruitment

Jag vill skicka en förfrågan till Swedish Recruitment

4. Swedish Recruitment

Swedish Recruitment är ett rekryteringsföretag som har specialiserat sig på den Europeiska arbetsmarknaden. Vår styrka är att matcha företags behov av kvalificerad ... Läs mer »

PL Management

Jag vill skicka en förfrågan till PL Management

5. PL Management

Säljrekrytering Vi är en partner som kan försäljning och gör många rekryteringar. Vi har själva en bakgrund inom försäljning och har gått hela v&au... Läs mer »

Bollson utbildning & rekrytering AB

Jag vill skicka en förfrågan till Bollson utbildning & rekrytering AB

6. Bollson utbildning & rekrytering AB

Rekrytering är både tids- och tålamodsprövande. Att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tidpunkt är en konst. Vårt mål är att ge Er de... Läs mer »

Rutinera

Jag vill skicka en förfrågan till Rutinera

7. Rutinera

”Ta in en rutinerad konsult. Få en praktikant på köpet”. Genom vårt unika koncept erbjuder vi de företag som hyr in eller rekryterar personal via oss möjligheten att f... Läs mer »

P2B Säljrekryteringar  AB

Jag vill skicka en förfrågan till P2B Säljrekryteringar AB

8. P2B Säljrekryteringar AB

P2B Säljrekryteringar AB Lite annorlunda – Mycket bättre Vissa tycker vi är rätt så trångsynta här på P2B. Förmodligen för att vi bara in... Läs mer »

Trust

Jag vill skicka en förfrågan till Trust

9. Trust

Trust är i huvudsak inriktade på rekrytering till ledande befattningar och specialister. Vid en anställning är det två som väljer, dels den som erbjuder den lediga t... Läs mer »

Arena Personal

Jag vill skicka en förfrågan till Arena Personal

10. Arena Personal

Arena Personal startades 1994 och är börsnoterat på NGM Equity. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Södertälje, Eskilstuna, Västerås,... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!