Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Trust

Jag vill skicka en förfrågan till Trust

4. Trust

Trust är i huvudsak inriktade på rekrytering till ledande befattningar och specialister. Vid en anställning är det två som väljer, dels den som erbjuder den lediga t... Läs mer »

Diversity Group

Jag vill skicka en förfrågan till Diversity Group

5. Diversity Group

Diversity Group erbjuder rekryteringstjänster med ett uttalat mångfaldsfokus. Våra kunder anlitar oss för att vi är snabba, träffsäkra, kvalitetsmedvetna och pers... Läs mer »

CRS AB

Jag vill skicka en förfrågan till CRS AB

6. CRS AB

CRS Konsulter har varit aktiva sedan 1980 både internationellt och nationellt Vi finns i 17 av Europas länder och ger service inom begärda områden Läs mer »

Swedish Recruitment

Jag vill skicka en förfrågan till Swedish Recruitment

7. Swedish Recruitment

Swedish Recruitment är ett rekryteringsföretag som har specialiserat sig på den Europeiska arbetsmarknaden. Vår styrka är att matcha företags behov av kvalificerad ... Läs mer »

P2B Säljrekryteringar  AB

Jag vill skicka en förfrågan till P2B Säljrekryteringar AB

8. P2B Säljrekryteringar AB

P2B Säljrekryteringar AB Lite annorlunda Mycket bättre Vissa tycker vi är rätt så trångsynta här på P2B. Förmodligen för att vi bara in... Läs mer »

intip rekrytering ab

Jag vill skicka en förfrågan till intip rekrytering ab

9. intip rekrytering ab

intip är en plats där privatpersoner lämnar tips om lämpliga kandidater i utbyte mot företags hittelöner. Vi har 4000 tipsare som kontaktas via mejl när en ny hittel... Läs mer »

Bollson utbildning & rekrytering AB

Jag vill skicka en förfrågan till Bollson utbildning & rekrytering AB

10. Bollson utbildning & rekrytering AB

Rekrytering är både tids- och tålamodsprövande. Att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tidpunkt är en konst. Vårt mål är att ge Er de... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!