Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Newstaff Rekrytering

Jag vill skicka en förfrågan till Newstaff Rekrytering

4. Newstaff Rekrytering

Newstaff Rekrytering AB är ett bemannings - och rekryteringsföretag med följande affärsidé; “Newstaff är specialiserade på rekrytering och bemanning inom eko... Läs mer »

Bockeboda bemanning AB

Jag vill skicka en förfrågan till Bockeboda bemanning AB

5. Bockeboda bemanning AB

Bockeboda är en liten och seriös aktör inom rekryterings- och bemanningsbranschen som erbjuder ett brett tjänsteutbud till sina kunder, främst i södra Sverige. Fö... Läs mer »

Brand Fuel AB

Jag vill skicka en förfrågan till Brand Fuel AB

6. Brand Fuel AB

Search & Selection Brand Fuel levererar kvalitativa rekryteringslösningar för alla typer av behov, oavsett på vilken nivå eller inom vilket yrkesområde man skall rek... Läs mer »

Alumni AB

Jag vill skicka en förfrågan till Alumni AB

7. Alumni AB

Alumni är det ledande svenska företaget för rådgivning inom Executive Search och strategiska HR-frågor. Vår övertygelse är att människor utgör d... Läs mer »

CRS AB

Jag vill skicka en förfrågan till CRS AB

8. CRS AB

CRS Konsulter har varit aktiva sedan 1980 både internationellt och nationellt Vi finns i 17 av Europas länder och ger service inom begärda områden Läs mer »

intip rekrytering ab

Jag vill skicka en förfrågan till intip rekrytering ab

9. intip rekrytering ab

intip är en plats där privatpersoner lämnar tips om lämpliga kandidater i utbyte mot företags hittelöner. Vi har 4000 tipsare som kontaktas via mejl när en ny hittel... Läs mer »

Moveup Consulting

Jag vill skicka en förfrågan till Moveup Consulting

10. Moveup Consulting

Moveup är av många ansedd som Sveriges mest kompetenta rekryteringspartner inom läkemedel, medicinteknik och IT/Teknik. Vi är specialiserade på rekrytering av chefer, specia... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!