Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Nordic Bemanning Rekrytering AB

Jag vill skicka en förfrågan till Nordic Bemanning Rekrytering AB

4. Nordic Bemanning Rekrytering AB

Vi på Nordic Bemanning Rekrytering erbjuder kompetenta konsulter till konkurrenskraftiga priser och bra villkor. Vi fokuserar på att tillhandahålla bra service, personliga relatio... Läs mer »

ReBe Rekrytering & Bemanning AB

Jag vill skicka en förfrågan till ReBe Rekrytering & Bemanning AB

5. ReBe Rekrytering & Bemanning AB

Vi är ett mindre familjärt bemanningsföretag som arbetar med mångfald bland vår personal. Vi har ungdomar och invandrare , seniorer och yrkesutbildad personal inom de flest... Läs mer »

Diversity Group

Jag vill skicka en förfrågan till Diversity Group

6. Diversity Group

Diversity Group erbjuder rekryteringstjänster med ett uttalat mångfaldsfokus. Våra kunder anlitar oss för att vi är snabba, träffsäkra, kvalitetsmedvetna och pers... Läs mer »

otima ab

Jag vill skicka en förfrågan till otima ab

7. otima ab

Otima AB är ett i Sverige välkänt och snabbt växande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har sedan starten 2002 varit verksamma inom området hälso-och sjukv&ari... Läs mer »

HR Commitment AB

Jag vill skicka en förfrågan till HR Commitment AB

8. HR Commitment AB

HR Commitment AB är specialiserat på rekrytering och interimsuppdrag. De arbetar framförallt med chefer, mellanchefer och kvalificerade medarbetare och är specialiserade inom f&ou... Läs mer »

Cesab Executive Search

Jag vill skicka en förfrågan till Cesab Executive Search

9. Cesab Executive Search

Rekrytering av nyckelpersoner sedan 1985. Läs mer »

Retention Group AB

Jag vill skicka en förfrågan till Retention Group AB

10. Retention Group AB

Vi är specialister på CRM –vi kan Försäljning, Marknad, Kundservice och IT och vi tillför resurser genom rekrytering, uthyrning och management consulting. Retention jobba... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!