Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Alumni AB

Jag vill skicka en förfrågan till Alumni AB

4. Alumni AB

Alumni är det ledande svenska företaget för rådgivning inom Executive Search och strategiska HR-frågor. Vår övertygelse är att människor utgör d... Läs mer »

Experienca Human Resources AB

Jag vill skicka en förfrågan till Experienca Human Resources AB

5. Experienca Human Resources AB

Rekrytering av all personal inom IT, Telecom och Ekonomi/Finans Executive Search Personanalyser Outplacement Karriärrådgivning Kompetensinventering Läs mer »

Advise Consulting

Jag vill skicka en förfrågan till Advise Consulting

6. Advise Consulting

Vem leder ditt företag i framtiden? Vi jobbar med ledarförsörjning och utveckling som affärsstrategi. Vi skräddarsyr det du har behov av inom HR området tillsammans med... Läs mer »

Swedish Recruitment

Jag vill skicka en förfrågan till Swedish Recruitment

7. Swedish Recruitment

Swedish Recruitment är ett rekryteringsföretag som har specialiserat sig på den Europeiska arbetsmarknaden. Vår styrka är att matcha företags behov av kvalificerad ... Läs mer »

Retention Group AB

Jag vill skicka en förfrågan till Retention Group AB

8. Retention Group AB

Vi är specialister på CRM –vi kan Försäljning, Marknad, Kundservice och IT och vi tillför resurser genom rekrytering, uthyrning och management consulting. Retention jobba... Läs mer »

P2B Säljrekryteringar  AB

Jag vill skicka en förfrågan till P2B Säljrekryteringar AB

9. P2B Säljrekryteringar AB

P2B Säljrekryteringar AB Lite annorlunda – Mycket bättre Vissa tycker vi är rätt så trångsynta här på P2B. Förmodligen för att vi bara in... Läs mer »

Xercis

Jag vill skicka en förfrågan till Xercis

10. Xercis

Xercis är företaget som jobbar både med hjärta och hjärna. Vi är bra på coaching, både av ledare och medarbetare. Vi jobbar med människor på ett s... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!