Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Resurskonsult AB

Jag vill skicka en förfrågan till Resurskonsult AB

4. Resurskonsult AB

Oavsett om du har ett tillfälligt eller permanent behov av bra personal så kan vi hjälpa dig. Vi är det lilla bemanningsföretaget som arbetar med uthyrning och rekrytering av... Läs mer »

TG Bemanning

Jag vill skicka en förfrågan till TG Bemanning

5. TG Bemanning

TG Bemanning är Ditt personliga bemanningsföretag med stor portion engegemang för Dig som Kund och är genuint insatt i medarbetarens vardag! Om Ni ger oss Ert förtroende ko... Läs mer »

SOURCE Executive Recruitment AB

Jag vill skicka en förfrågan till SOURCE Executive Recruitment AB

6. SOURCE Executive Recruitment AB

SOURCE är ett internationellt executive search & managementkonsultbolag med huvudkontor i Stockholm. I Norden finns vi representerade i Helsingfors, Stockholm, Göteborg, Örebro, Fal... Läs mer »

ReBe Rekrytering & Bemanning AB

Jag vill skicka en förfrågan till ReBe Rekrytering & Bemanning AB

7. ReBe Rekrytering & Bemanning AB

Vi är ett mindre familjärt bemanningsföretag som arbetar med mångfald bland vår personal. Vi har ungdomar och invandrare , seniorer och yrkesutbildad personal inom de flest... Läs mer »

Addilon AB

Jag vill skicka en förfrågan till Addilon AB

8. Addilon AB

Addilon AB är specialiserade på att rekrytering och headhunting av rätt personer till: - ledningsgrupper - nyckelpositioner - styrelser. Addilons specialistområden är... Läs mer »

Inspirula AB

Jag vill skicka en förfrågan till Inspirula AB

9. Inspirula AB

Inspirula är specialiserat på rekrytering och omställning. Rekrytering: Genom Search och annonsering rekryteras chefer, specialister och andra nyckelpersoner till passande tjä... Läs mer »

Newstaff Rekrytering

Jag vill skicka en förfrågan till Newstaff Rekrytering

10. Newstaff Rekrytering

Newstaff Rekrytering AB är ett bemannings - och rekryteringsföretag med följande affärsidé; “Newstaff är specialiserade på rekrytering och bemanning inom eko... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!