Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Inceptus

Jag vill skicka en förfrågan till Inceptus

4. Inceptus

Historia Inceptus startades 2012 som ett verktyg för matcha näringslivets behov av arbetskraft mot Högskolan i Jönköpings nyexaminerade. Snart två år senare har... Läs mer »

Prime Professional

Jag vill skicka en förfrågan till Prime Professional

5. Prime Professional

Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag inom områdena professionella tjänster, servicetjänster och vård. Vår utmaning ligger i att leverera hög kvalit... Läs mer »

Xercis

Jag vill skicka en förfrågan till Xercis

6. Xercis

Xercis är företaget som jobbar både med hjärta och hjärna. Vi är bra på coaching, både av ledare och medarbetare. Vi jobbar med människor på ett s... Läs mer »

Brixberger Säljkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Brixberger Säljkompetens

7. Brixberger Säljkompetens

Behöver du hjälp med rekrytering och utbildning av säljande personal. Brixberger Säljkompetens ger dig rejäl valuta för din investering genom att inkludera säljcoac... Läs mer »

otima ab

Jag vill skicka en förfrågan till otima ab

8. otima ab

Otima AB är ett i Sverige välkänt och snabbt växande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har sedan starten 2002 varit verksamma inom området hälso-och sjukv&ari... Läs mer »

Resurs Bemanning

Jag vill skicka en förfrågan till Resurs Bemanning

9. Resurs Bemanning

Resurs Bemanning är ett av de ledande koncerner inom bemanning i Sverige. Företaget är moderbolag i koncernen och har dotterbolagen IT-Resurs och EkonomResurs. Koncernen har en omsä... Läs mer »

Clienta Kompetensförsörjning

Jag vill skicka en förfrågan till Clienta Kompetensförsörjning

10. Clienta Kompetensförsörjning

Clienta kompetensförsörjer företag och individer genom rekrytering, HR-support och individuell coaching. Vill du veta mer om "The Clienta way"? Kontakta oss då på... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!