Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

40 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4   Nästa »

Företag 1 - 10 av 40

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

TG Bemanning

Jag vill skicka en förfrågan till TG Bemanning

3. TG Bemanning

TG Bemanning är Ditt personliga bemanningsföretag med stor portion engegemang för Dig som Kund och är genuint insatt i medarbetarens vardag! Om Ni ger oss Ert förtroende ko... Läs mer »

CRS AB

Jag vill skicka en förfrågan till CRS AB

4. CRS AB

CRS Konsulter har varit aktiva sedan 1980 både internationellt och nationellt Vi finns i 17 av Europas länder och ger service inom begärda områden Läs mer »

SOURCE Executive Recruitment AB

Jag vill skicka en förfrågan till SOURCE Executive Recruitment AB

5. SOURCE Executive Recruitment AB

SOURCE är ett internationellt executive search & managementkonsultbolag med huvudkontor i Stockholm. I Norden finns vi representerade i Helsingfors, Stockholm, Göteborg, Örebro, Fal... Läs mer »

Experienca Human Resources AB

Jag vill skicka en förfrågan till Experienca Human Resources AB

6. Experienca Human Resources AB

Rekrytering av all personal inom IT, Telecom och Ekonomi/Finans Executive Search Personanalyser Outplacement Karriärrådgivning Kompetensinventering Läs mer »

Human Capital AB

Jag vill skicka en förfrågan till Human Capital AB

7. Human Capital AB

Human Capital står för nytänkande på den svenska rekryteringsmarknaden. Vi hjälper företag som insett vikten av att attrahera rätt typ människor till att bli ... Läs mer »

Brixberger Säljkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Brixberger Säljkompetens

8. Brixberger Säljkompetens

Behöver du hjälp med rekrytering och utbildning av säljande personal. Brixberger Säljkompetens ger dig rejäl valuta för din investering genom att inkludera säljcoac... Läs mer »

Addilon AB

Jag vill skicka en förfrågan till Addilon AB

9. Addilon AB

Addilon AB är specialiserade på att rekrytering och headhunting av rätt personer till: - ledningsgrupper - nyckelpositioner - styrelser. Addilons specialistområden är... Läs mer »

Moveup Consulting

Jag vill skicka en förfrågan till Moveup Consulting

10. Moveup Consulting

Moveup är av många ansedd som Sveriges mest kompetenta rekryteringspartner inom läkemedel, medicinteknik och IT/Teknik. Vi är specialiserade på rekrytering av chefer, specia... Läs mer »

  1 2 3 4   Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!