Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Addilon AB

Jag vill skicka en förfrågan till Addilon AB

4. Addilon AB

Addilon AB är specialiserade på att rekrytering och headhunting av rätt personer till: - ledningsgrupper - nyckelpositioner - styrelser. Addilons specialistområden är... Läs mer »

Supreme Recruit AB

Jag vill skicka en förfrågan till Supreme Recruit AB

5. Supreme Recruit AB

Framgångsrik headhunting handlar om att träffa mitt i prick. Om att sammanföra rätt person med rätt företag. Nästa gång du står inför en för&a... Läs mer »

Xercis

Jag vill skicka en förfrågan till Xercis

6. Xercis

Xercis är företaget som jobbar både med hjärta och hjärna. Vi är bra på coaching, både av ledare och medarbetare. Vi jobbar med människor på ett s... Läs mer »

Prime Professional

Jag vill skicka en förfrågan till Prime Professional

7. Prime Professional

Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag inom områdena professionella tjänster, servicetjänster och vård. Vår utmaning ligger i att leverera hög kvalit... Läs mer »

HPA International Agency AB

Jag vill skicka en förfrågan till HPA International Agency AB

8. HPA International Agency AB

Agentverksamhet. Förmedling av spelare, tränare, artister över hela världen. Läs mer »

Clienta Kompetensförsörjning

Jag vill skicka en förfrågan till Clienta Kompetensförsörjning

9. Clienta Kompetensförsörjning

Clienta kompetensförsörjer företag och individer genom rekrytering, HR-support och individuell coaching. Vill du veta mer om "The Clienta way"? Kontakta oss då på... Läs mer »

Human Capital AB

Jag vill skicka en förfrågan till Human Capital AB

10. Human Capital AB

Human Capital står för nytänkande på den svenska rekryteringsmarknaden. Vi hjälper företag som insett vikten av att attrahera rätt typ människor till att bli ... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!