Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Resurskonsult AB

Jag vill skicka en förfrågan till Resurskonsult AB

4. Resurskonsult AB

Oavsett om du har ett tillfälligt eller permanent behov av bra personal så kan vi hjälpa dig. Vi är det lilla bemanningsföretaget som arbetar med uthyrning och rekrytering av... Läs mer »

Arena Personal

Jag vill skicka en förfrågan till Arena Personal

5. Arena Personal

Arena Personal startades 1994 och är börsnoterat på NGM Equity. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Södertälje, Eskilstuna, Västerås,... Läs mer »

Inspirula AB

Jag vill skicka en förfrågan till Inspirula AB

6. Inspirula AB

Inspirula är specialiserat på rekrytering och omställning. Rekrytering: Genom Search och annonsering rekryteras chefer, specialister och andra nyckelpersoner till passande tjä... Läs mer »

Advise Consulting

Jag vill skicka en förfrågan till Advise Consulting

7. Advise Consulting

Vem leder ditt företag i framtiden? Vi jobbar med ledarförsörjning och utveckling som affärsstrategi. Vi skräddarsyr det du har behov av inom HR området tillsammans med... Läs mer »

serveOffice ab

Jag vill skicka en förfrågan till serveOffice ab

8. serveOffice ab

serveOffice erbjuder konsulttjänster inom bemanning, rekrytering, redovisning samt löner/HR. Vi är auktoriserade via Bemanningsföretagen och anslutna till SRF. Läs mer »

SalesProfiles

Jag vill skicka en förfrågan till SalesProfiles

9. SalesProfiles

“rätt personal har stor betydelse för ett företags framtida utveckling och konkurrenskraft“ SalesProfiles har lång erfarenhet av att optimera säljorganisation och rekryt... Läs mer »

HR Commitment AB

Jag vill skicka en förfrågan till HR Commitment AB

10. HR Commitment AB

HR Commitment AB är specialiserat på rekrytering och interimsuppdrag. De arbetar framförallt med chefer, mellanchefer och kvalificerade medarbetare och är specialiserade inom f&ou... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!