Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Supreme Recruit AB

Jag vill skicka en förfrågan till Supreme Recruit AB

4. Supreme Recruit AB

Framgångsrik headhunting handlar om att träffa mitt i prick. Om att sammanföra rätt person med rätt företag. Nästa gång du står inför en för&a... Läs mer »

TG Bemanning

Jag vill skicka en förfrågan till TG Bemanning

5. TG Bemanning

TG Bemanning är Ditt personliga bemanningsföretag med stor portion engegemang för Dig som Kund och är genuint insatt i medarbetarens vardag! Om Ni ger oss Ert förtroende ko... Läs mer »

IT-Resurs

Jag vill skicka en förfrågan till IT-Resurs

6. IT-Resurs

Resurs Bemanning är ett av de ledande koncerner inom bemanning i Sverige. Företaget är moderbolag i koncernen och har dotterbolagen IT-Resurs och EkonomResurs. Koncernen har en omsä... Läs mer »

Adding Value Recruitment

Jag vill skicka en förfrågan till Adding Value Recruitment

7. Adding Value Recruitment

Adding Value Recruitment erbjuder självklart headhunting, executive search, rekrytering, screening, consulting m.m. Men framförallt erbjuder vi kontakt med de främsta specialisterna ino... Läs mer »

ReBe Rekrytering & Bemanning AB

Jag vill skicka en förfrågan till ReBe Rekrytering & Bemanning AB

8. ReBe Rekrytering & Bemanning AB

Vi är ett mindre familjärt bemanningsföretag som arbetar med mångfald bland vår personal. Vi har ungdomar och invandrare , seniorer och yrkesutbildad personal inom de flest... Läs mer »

Prime Professional

Jag vill skicka en förfrågan till Prime Professional

9. Prime Professional

Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag inom områdena professionella tjänster, servicetjänster och vård. Vår utmaning ligger i att leverera hög kvalit... Läs mer »

Nordic Bemanning Rekrytering AB

Jag vill skicka en förfrågan till Nordic Bemanning Rekrytering AB

10. Nordic Bemanning Rekrytering AB

Vi på Nordic Bemanning Rekrytering erbjuder kompetenta konsulter till konkurrenskraftiga priser och bra villkor. Vi fokuserar på att tillhandahålla bra service, personliga relatio... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!