Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

ReBe Rekrytering & Bemanning AB

Jag vill skicka en förfrågan till ReBe Rekrytering & Bemanning AB

4. ReBe Rekrytering & Bemanning AB

Vi är ett mindre familjärt bemanningsföretag som arbetar med mångfald bland vår personal. Vi har ungdomar och invandrare , seniorer och yrkesutbildad personal inom de flest... Läs mer »

Jobzone

Jag vill skicka en förfrågan till Jobzone

5. Jobzone

Jobzone jobbar närmare dig som "Branschens bästa arbetsgivare" Vi ska vara branschens bästa arbetsgivare och vi jobbar närmare våra medarbetare och kunder med pers... Läs mer »

Advise Consulting

Jag vill skicka en förfrågan till Advise Consulting

6. Advise Consulting

Vem leder ditt företag i framtiden? Vi jobbar med ledarförsörjning och utveckling som affärsstrategi. Vi skräddarsyr det du har behov av inom HR området tillsammans med... Läs mer »

Clustera Sverige AB

Jag vill skicka en förfrågan till Clustera Sverige AB

7. Clustera Sverige AB

Om Clustera Clustera är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra kontor drivs av engagerade egna företagare p&arin... Läs mer »

HPA International Agency AB

Jag vill skicka en förfrågan till HPA International Agency AB

8. HPA International Agency AB

Agentverksamhet. Förmedling av spelare, tränare, artister över hela världen. Läs mer »

intip rekrytering ab

Jag vill skicka en förfrågan till intip rekrytering ab

9. intip rekrytering ab

intip är en plats där privatpersoner lämnar tips om lämpliga kandidater i utbyte mot företags hittelöner. Vi har 4000 tipsare som kontaktas via mejl när en ny hittel... Läs mer »

Newstaff Rekrytering

Jag vill skicka en förfrågan till Newstaff Rekrytering

10. Newstaff Rekrytering

Newstaff Rekrytering AB är ett bemannings - och rekryteringsföretag med följande affärsidé; “Newstaff är specialiserade på rekrytering och bemanning inom eko... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!