Headhunting

Att hitta rätt människor till specialist- och ledarbefattningar kan vara avgörande för ett företags framgång. De mest eftertraktade talangerna kan vara svåra att hitta. Ett headhunter-företag arbetar lite som en detektiv i sitt arbete att hitta rätt kompetens. Ofta betalar man som kund först när man är nöjd med resultatet.

Du kan få offerter från företagen nedan. Låt oss göra urvalet genom att använda dig av rutan i marginalen ute till höger med rubriken "Låt oss matcha din offertförfrågan".

Ett annat alternativ är att välja ut företagen själv - kryssa för rutorna framför de företag du är intresserad av och klicka sedan på knappen "Skicka offertförfrågan".

Filtrera listan nedan genom att välja stad och bransch.

170 företag matchar din filtering.

Skicka offertförfrågan

Offertförfrågan

Kryssa för de företag som du vill skicka en förfrågan till. Klicka därefter på knappen "Skicka förfrågan". Om du vill kontakta ett specifikt företag, klicka på länken "Läs mer".

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa »

Företag 1 - 10 av 170

Catalyst Sweden

Jag vill skicka en förfrågan till Catalyst Sweden

1. Catalyst Sweden

Catalyst bygger på ett stort nätverk av mycket seniora och framgångsrika befattningshavare i Norden. Dessa verkar som styrelsemedlemmar, industriexperter och interimspersoner bå... Läs mer »

Maxkompetens

Jag vill skicka en förfrågan till Maxkompetens

2. Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och akademiker. Vår affärsidé är att utifrån kund... Läs mer »

Jag vill skicka en förfrågan till Flyckt & Partners

3. Flyckt & Partners

Läs mer »

Supreme Recruit AB

Jag vill skicka en förfrågan till Supreme Recruit AB

4. Supreme Recruit AB

Framgångsrik headhunting handlar om att träffa mitt i prick. Om att sammanföra rätt person med rätt företag. Nästa gång du står inför en för&a... Läs mer »

PRL Sverige

Jag vill skicka en förfrågan till PRL Sverige

5. PRL Sverige

PRL Sverige - Bemanning & Rekrytering Professionell Hotell & Restaurang Lösning Bemanning & Rekrytering i hela Sverige. Jour dygnet runt! Läs mer »

Diversity Group

Jag vill skicka en förfrågan till Diversity Group

6. Diversity Group

Diversity Group erbjuder rekryteringstjänster med ett uttalat mångfaldsfokus. Våra kunder anlitar oss för att vi är snabba, träffsäkra, kvalitetsmedvetna och pers... Läs mer »

Clustera Sverige AB

Jag vill skicka en förfrågan till Clustera Sverige AB

7. Clustera Sverige AB

Om Clustera Clustera är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra kontor drivs av engagerade egna företagare p&arin... Läs mer »

Assessio

Jag vill skicka en förfrågan till Assessio

8. Assessio

Assessio är ett av de största företagen i Norden inom human resources. Assessio baserar sina arbetsmetoder på aktuell forskning inom arbetspsykologi. Assessio kan visa upp klart m... Läs mer »

HPA International Agency AB

Jag vill skicka en förfrågan till HPA International Agency AB

9. HPA International Agency AB

Agentverksamhet. Förmedling av spelare, tränare, artister över hela världen. Läs mer »

Addilon AB

Jag vill skicka en förfrågan till Addilon AB

10. Addilon AB

Addilon AB är specialiserade på att rekrytering och headhunting av rätt personer till: - ledningsgrupper - nyckelpositioner - styrelser. Addilons specialistområden är... Läs mer »

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   ..17 Nästa » Skicka förfrågan

INLOGGNING Glömt lösenordet


Har du inte tid att välja företag?

Låt oss matcha din offertförfrågan!